Despre noi

A V A N G A R D E

VIDEO & PHOTOGRAPHY
avangarde raul

Raul Gherle: Impresii… e tot ce ramane. Cu asta ne hranim relatiile dintre noi, despre ele dorim sa aflam cand altii vorbesc despre noi si cu impresii cantarim orice intra in contact cu noi.Lumini si umbre… in prelungirea lor impartita traim zi dupa zi, infinite imaginii ne strabat retina fara a putea vreodata sa le numaram ori sa le pastram așa cum ne-am dori. Vrem de multe ori ca unele momene sa dureze la nesfarsit pentru ca acolo pret de cateva clipe lasam cate o parte din noi. Iubesc astfel de secunde, bune sau rele, imi place să le strang împreuna ca peste timp sa ramana, pentru noi amintiri, pentru altii motive.

avangarde adi

Adi Matis: Sunt vechi prieten cu muzica, fotografia, tehnica digitala de prelucrare si editare multimedia si desigur, bun prieten cu productia video. Mi se pare fascinant acest domeniu in care se impletesc extraordinar tehnicile clasice, inventate si verificate de-a lungul multor ani, cu tehnologia moderna, de ultima generatie, care face posibila prospectarea și descoperirea continua a noi teritorii. Astfel, exprimarea artistica devine tot mai libera. Camera devine parte a artistului, aproape literal, in era miniaturizarii si a performantei, iar mijloacele de prelucrare avansate care sunt accesibile azi asigura o expresie neingradita a ideii creative.

profil_Sergiu

Sergiu Borz: Sunt sportiv, imi place sa prind momentul potrivit dar si sa imi leg bine sireturile asteptand momentul potrivit. Calatorie, emotii, plans…fotografia exista, ceea ce imi place sa fac este sa o descopar.

Vrei un Website ?

Avem si gasim solutii optime pentru realizare website-uri de prezentare, cataloage online, blog-uri, forum-uri, website-uri anunturi si magazine online.

Drepturi de autor

Acest site, intreg sau in parte, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat sau exploatat in orice fel fara acordul expres scris al avangarde.org.

Contact

  • +40-740-769-363, +40-724-750-072
  • Oradea, Romania